Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

VÄSTERVIK vs VETLANDA 8 JULI KL. 19:00 HEJLA ARENA

Featured Image

Preliminära laguppställningar till matchen mellan Västervik och Vetlanda torsdag 8 juli kl. 19:00 Hejla Arena.

VÄSTERVIK
1. Bartosz Smektala
2. Jaimon Lidsey
3. Fredrik Lindgren
4. Vadim Tarasenko
5. Artem Laguta (K)
6. Anton Karlsson
7. Noel Wahlqvist

Lagledare: Morgan Andersson, Christian Carlsson

VETLANDA
1. Szymon Wozniak (K)
2. Dominik Kubera
3. Tomasz Gapinski
4. Peter Ljung
5. Bartosz Zmarzlik
6. Alexander Woentin
7. Filip Hjelmland

Lagledare: Conny Ivarsson, Astrid Pöker

Välkommen till SMÅLANDSDERBYT mellan Västervik och Vetlanda!

Se Fredrik Lindgrens återkomst till Sverige och Bauhausligan!

Laget är taggat för uppgiften, vi är taggade och vi tror att även ni våra fans och publik också är taggade för ER återkomst till Hejla Arena.

Information till publik och restauranggäster inför kvällen:

Vi följer gällande restriktioner vilket gör att vi kan ta emot maximalt 1500 i publiken på HEJLA Arena. Vi sitter ner på anvisad plats och med avstånd. Det går bra att ta med egen stol för att sitta på anvisad plats i grässlänterna. Våra publikvärdar visar er rätt.

Du köper din biljett på plats i Huvudentrén på arenan och vi kommer att ha 5 kassor öppna för att undvika köbildning. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla avstånd även i biljettkön så kom gärna i god tid. Vi öppnar Huvudentrén kl. 17:30.

Entrépriser: 200:- Barn t o m 12 år gratis i målsmans sällskap. Säsongskort inköpta 2020 gäller för 2021. Du betalar med Kort eller Swish på hela arenan.

Bokning av bord i VIP-restaurangen sker via kansliet tfn: 0490-366 91 eller mail: info@wmsk.se Swish: 123 400 27 96 Gäster till VIP-restaurangen kommer till arenan via Depå-entrén.

Buss till Arenan avgår från Västervik Resort kl. 17:30 och kör via Stora Torget. Bussen går tillbaka till Västervik Resort via Stora Torget efter matchens slut. Bussen är gratis.

VÄLKOMNA till Speedwayfesten på Hejla Arena!

Dela nyheten: