Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

VÄSTERVIK vs INDIANERNA 20 JULI KL. 19:00 HEJLA ARENA

Featured Image

Tisdag 20 juli tar Västervik emot Indianerna för nästa hemmamatch i Bauhausligan på Hejla Arena med start kl. 19:00.

Tisdag 20 juli tar Västervik emot Indianerna för nästa hemmamatch i Bauhausligan på Hejla Arena med start kl. 19:00.

Se vårt lag, Västervik Speedway med den nykorade Individuelle Svenske Mästaren Fredrik Lindgren i spetsen jaga ännu en seger!

Vi behöver stödet av er våra fans och publik och är glada över att få bjuda in er till en ny speedwayfest!

Information till publik och restauranggäster inför kvällen:

Vi följer gällande restriktioner vilket gör att vi kan ta emot maximalt 1500 personer i publiken på HEJLA Arena. Vi sitter ner på anvisad plats och med avstånd. Det går bra att ta med egen stol för att sitta på anvisad plats i grässlänterna. Våra publikvärdar visar er rätt.

Du köper din biljett på plats i Huvudentrén på arenan och vi kommer att ha 5 kassor öppna för att undvika köbildning. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla avstånd även i biljettkön så kom gärna i god tid. Vi öppnar Huvudentrén kl. 17:30.

Entrépriser: 200:- Barn t o m 12 år gratis i målsmans sällskap. Säsongskort inköpta 2020 gäller för 2021. Du betalar med Kort eller Swish på hela arenan.

Bokning av bord i VIP-restaurangen sker via kansliet tfn: 0490-366 91 eller mail: info@wmsk.se Swish: 123 400 27 96
Gäster till VIP-restaurangen kommer till arenan via Depå-entrén.

BUSS TILL HEJLA ARENA avgår från Västervik Resort kl. 17:30 och kör via Stora Torget. Bussen går tillbaka till Västervik Resort via Stora Torget efter matchens slut. Bussen är gratis.

VÄLKOMNA till en ny Speedwayfest på Hejla Arena!

Dela nyheten: