Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Västervik Speedway fortsätter satsningen på unga – lanserar ungdomsbiljetter

Featured Image

Västervik Speedway har under flera år värnat lite extra om den yngre publiken, bland annat genom att erbjuda fri entré till samtliga åskådare under 18 år. En satsning som varit både lyckad och uppskattad – och samtidigt fått en helt ny generation att hitta till Hejla Arena.

Nu tar Västervik Speedway nästa steg i satsningen. Från och med den här säsongen kommer biljettpriset att reduceras för samtliga åskådare mellan 18-21 år – som nu enbart kommer att behöva betala 100 kronor för att ta del av hemmamatcherna i Bauhausligan. Förhoppningen är givetvis att detta ska ge fler ungdomar möjligheten att ta sig till Hejla Arena.

  • Vi hoppas genom denna förändring att vi möjliggör för fler unga att kunna se speedway i världsklass. Vi vill upprätthålla intresset för sporten och samtidigt värna om våra unga, som är framtiden. Det här känns så rätt och vi är övertygade om att det är helt rätt väg för oss att gå, säger Niclas Wallander, ordförande i Västervik Speedway.

Årets hemmapremiär i Bauhausligan sker 14 maj då Rospiggarna kommer på besök, vilket alltså blir första matchen med nya ungdomsbiljetterna. Sedan tidigare står det även klart att Västervik Speedway kommer att arrangera årets USM-final (250 cc) 16 juni samt stå värd för Swedish Speedway Academy 24-25 augusti. Två stora ungdomsarrangemang som klubben givetvis är stolt över att ha fått tilldelat.

📸 Hampus Norrström

Dela nyheten: