Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Truppen 2020!

Featured Image

Pressrelease

Jack Holder förlänger med Västervik Speedway!

Pressrelease

Jack Holder förlänger med Västervik Speedway!

{!A}

Det är med stor glädje vi kan presentera Jack Holder som näste förare i truppen 2020. Jack har tecknat ett avtal som sträcker sig över 2 år och han visade under säsongen att han hör hemma i en av världens bästa ligor.

”Jag är mycket nöjd och glad över att få chansen att jobba ihop med Jack de kommande 2 åren. Han har imponerat stort på mig under säsongen, speciellt hur han har hanterat banorna han tävlat på för första gången d v s bortamatcherna. Eftersom vi tänker långsiktigt var det en självklarhet att teckna ett nytt avtal med Jack.” säger sportchefen Morgan Andersson.

”Jag är väldigt nöjd med min första säsong i Sverige och jag tycker att jag har presterat över mina egna förväntningar. Det var synd att vi inte tog oss till final men det hoppas jag att vi gör nästa år.
Västervik Speedway är en bra klubb som jag trivs utmärkt i och det var ett enkelt beslut att förlänga avtalet. Jag ser redan nu fram emot nästa säsong”, säger Jack Holder.

Jack får ett ingångssnitt på 1.771

Truppen 2020

Bartosz Smektala Snitt: 1,571

Jack Holder Snitt: 1,771

{!B}

Dela nyheten: