Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Truppen 2020!

Featured Image

Pressrelease Krzysztof Buczkowski klar för 2020!

Krzysztof Buczkowski klar för 2020!

Nästa förare att förlänga med Västervik Speedway är Krzysztof Buczkowski. Under den här säsongen körde sig Krzysztof in i Västerviksupportrarnas och publikens hjärtan med sin publikfriande körning och fighting spirit.

{!A}

”Det finns mer att få ut av Krzysztof speciellt på Hejla Arena men på bortabanor har han många gånger levererat utmärkt. Han är en fighter utöver det vanliga och jag är övertygad om att han kommer bidra till framgång för laget nästa säsong”, säger sportchefen Morgan Andersson.

{!B}

”Mitt första år i Västervik är över och det har varit blandade resultat. Jag jobbar hela tiden för att lära mig min hemmabana som är mycket speciell och hoppas och tror att det blir bättre nästa år då jag börjar känna mig mer bekväm och vet vilka linjer man ska använda. Det var inga tvivel från min sida att stanna i klubben då allt fungerat utmärkt och jag ser verkligen fram mot 2020”, säger Krzysztof Buczkowski.

Krzysztof får ingångsnittet 1,448

Truppen 2020:
Bartosz Smektala (1,571)
Jack Holder (1,771)
Anton Karlsson (0,500)
Noel Wahlqvist (0,500)
Krzysztof Buczkowski (1,448)

{!C}

Dela nyheten: