Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Truppen 2020!

Featured Image

Pressrelease Jason Doyle klar för 2020 och 2021!

Jason Doyle klar för 2020 och 2021!

2017 års individuelle världsmästare Jason Doyle är näste man in i truppen 2020. Jason kommer närmast från Rospiggarna i Elitserien vilka han tog SM-guld tillsammans med 2016. Den 34-årige australiensaren har i år även representerat KS Torun i polska ligan och Swindon Robins i engelska Premiership som han blev Brittisk Mästare med sent igår kväll. Han slutade på en sjunde plats i VM i år och är därmed klar för VM-serien 2020. För andra året i rad vann han också Guldhjälmen i Pardubice i början av oktober som är den tävlingen i sporten med längst tradition.

{!A}

”Jag är mycket nöjd med att Jason väljer att jobba med oss de närmaste 2 åren. Vi har haft en långsiktig plan och med en förare i laget som jag anser har en lysande framtid tillmötes så är jag övertygad om att Jason kommer bidra stort under nästkommande år för klubben. Att få möjligheten att ha en av värdens bästa förare i laget och med det en chaufför som aldrig sitter nöjd utan jobbar stenhårt på och utanför banan för att hålla världsklass gläder mig och med det ger en stor del energi till mig personligen. Australiensare i laget har jag god erfarenhet av så detta ser jag verkligen fram emot ”, säger sportchefen Morgan Andersson.

”Jag är verkligen glad över att ha skrivit på för Västervik Speedway för 2020 och 2021. Jag ser fram emot utmaningen och att få jobba med Morgan, Västervik Speedway och mina nya lagkamrater. Det lag klubben mönstrar ser väldigt lovande ut på pappret och jag ska göra allt jag kan för att bidraga till den framgång klubben jobbar efter. Efter att jag lämnade Rospiggarna är målet att köra slutspel igen och att återigen få vara med på banan när guldmedaljen ska delas ut. Jag vill personligen tacka alla hos Västervik Speedway för att jag får möjligheten att köra för denna i Sverige så väl respekterade klubb”, säger Jason Doyle.

{!B}

Jason får ingångsnittet 1,865

Truppen 2020:
Bartosz Smektala (1,571)
Jack Holder (1,771)
Anton Karlsson (0,500)
Noel Wahlqvist (0,500)
Krzysztof Buczkowski (1,448)
Jason Doyle (1,865)

{!C}

Dela nyheten: