Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Truppen 2020!

Featured Image

Pressrelease Linus Sundström klar för Västervik 2020 – 2021!

Linus Sundtröm klar för Västervik 2020 – 2021!

Nästa förare att ansluta till Västervik Speedway 2020 är Linus Sundström. Under säsongen representerade Linus Piraterna i Elitserien, Rybnik i polska Nice liga och kombinationslaget VIP i Allsvenskan där han för övrigt var snittbäst i hela serien. Linus avslutade säsongen med att vinna 2 st öppna tävlingar i Prag och Slovenska Krsko innan han tyvärr i sin sista tävling för året i Gdansk för en månad sedan var inblandad i en allvarlig olycka som resulterade i fraktur på både arm och lårben. Han har opererats i Polen där läkarteamet är mycket nöjda med resultatet, även de läkarna som Linus träffat i Sverige konstaterade att allt ser bra ut så här långt. Linus är nu på hemmaplan i Avesta där han redan börjat sin långa väg tillbaka som innebär träning varje dag, han och läkarteamet är helt inställda på att Linus kommer vara körklar när säsongen 2020 tar sin början.

{!A}

”Att få chansen att jobba ihop med Linus på klubbnivå ska bli mycket intressant då vi har kamperat ihop under landslaget och jag vet hur målinriktad och professionell han är i allt han gör. Jag tror och hoppas vi kan hjälpa Linus tillbaka till den höga nivå han visat tidigare då han är en av Sveriges bästa förare och vi behöver inte gå tillbaka längre en 2017 då han snittade över 2 poäng per heat ”, säger sportchefen Morgan Andersson.

{!B}

”Att få representera Västervik speedway 2020 och 2021 känns otroligt spännande och motiverande. Efter några tuffa säsonger så är jag säker på att både klubben, banan, lagledningen och mina nya lagkamrater kommer att ge mig en skjuts i rätt riktning till att komma tillbaka upp i den kapacitet jag vet att jag besitter. Att få komma till en så välskött klubb som Västervik känns tryggt och klubbens målsättningar är höga, vilket jag tycker om. Denna nya utmaning är mycket motiverande och hjälper mig väldigt mycket genom min långa rehabperiod ” säger Linus Sundström.

Linus får ett ingångsnitt på 1,192

Truppen 2020:
– Bartosz Smektala (1,571)
– Jack Holder (1,771)
– Anton Karlsson (0,500)
– Noel Wahlqvist (0,500)
– Krzysztof Buczkowski (1,448)
– Jason Doyle (1,865)
– Linus Sundström (1,192)

{!C}

Dela nyheten: