Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Truppen 2020!

Featured Image

Pressrelease Viktor Kulakov klar för 2 år i Västervik Speedway!

Pressrelease Viktor Kulakov klar för 2 år i Västervik Speedway!

Viktor har signerat ett avtal med Västervik som sträcker sig över 2 år. Han var lagkamrat med Peter Ljung i Polska Unia Tarnow under innevarande år, var snittbäst i ligan under året och har fått mycket bra recensioner. Han kom till Rospiggarna i Elitserien i det sista transferfönstret under säsongen och visade direkt sin klass under de 5 tävlingar han medverkade i. Viktor har också gjort några tävlingar under säsongen i Ryssland för sitt ryska Oktiabrskij där han snittat runt 2,3 per heat.

{!A}

”Viktor är en förare som jag har haft ögonen på under hela året och han har verkligen visat att han är ytterligare en förare ur det ryska ledet som har gjort rejäla framsteg. Han har inte lämnat något åt slumpen utan har omgett sig med ett team som har varit med på högsta nivå sedan tidigare. Viktor är bara 24 år så han går en intressant framtid till mötes och det ska bli roligt, utmanande och intressant att se vad han kan bidra med för Västervik Speedway”, säger sportchefen Morgan Andersson.

{!B}

”Jag är mycket glad att få chansen att representera Västervik Speedway under de närmaste 2 åren och jag ska göra allt jag kan för att vi ska nå upp till den målsättning klubben har vilket innebär att vi ska åka slutspel och ta oss vidare för att slåss om de högsta positionerna”, säger Viktor Kulakov.

Viktor får ingångsnittet 1,556

Truppen 2020:

Bartek Smektala (1,571)
Jack Holder (1,771)
Anton Karlsson (0,500)
Noel Wahlquist (0,500)
Krzysztof Buczkowski (1,448)
Jason Doyle (1,865)
Linus Sundström (1,192)
Viktor Kulakov (1,556)

{!C}

Dela nyheten: