Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Truppen 2020!

Featured Image

Pressrelease Anders Thomsen klar för Västervik Speedway!

Pressrelease Anders Thomsen klar för Västervik Speedway!

Den 25-årige danske föraren Anders Thomsen är näste förare in i truppen 2020.
Ett återseende för publiken i Västervik då han senast representerade klubben under 2015 som för övrigt var hans första år i svenska ligan. Han har representerat Indianerna de sista 2 säsongerna och har skaffat den erfarenheten som krävs för att ta ett steg ytterligare i sin karriär. I år blev han dansk mästare med Team Fjelsted och körde även i Polska Extraliga för Gorzow som för övrigt var första året i den högsta ligan.

{!A}

”Att få tillbaka Anders gläder mig då jag är övertygad om att han kan hantera positionen som heatledare om det krävs. Han är en racer av rang som hela tiden har tagit steg i sin utveckling och det ger klubben ytterligare en förare med rätt ålder och målsättning för att samtidigt jobba långsiktigt”, säger sportchefen Morgan Andersson.

{!B}

”Jag är mycket glad att vara tillbaka i Västervik då det var här min svenska speedwaykarriär startade. Ser fram emot en bra säsong med mina nya lagkamrater och jag är säker på att det nya laget kommer att ta hem medaljer i år”, säger Anders Thomsen.

Anders får ingångsnittet 1,510

Truppen 2020:
– Bartek Smektala (1,571)
– Jack Holder (1,771)
– Anton Karlsson (0,500)
– Noel Wahlquist (0,500)
– Krzysztof Buczkowski (1,448)
– Jason Doyle (1,865)
– Linus Sundström (1,192)
– Viktor Kulakov (1,556)
– Anders Thomsen (1.510)

{!C}

Dela nyheten: