Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Truppen 2020!

Featured Image

Pressrelease Mads Hansen klar för Västervik Speedway!

Pressrelease Mads Hansen klar för Västervik Speedway!

19-årige Mads Hansen från Danmark blir den siste föraren in i Västerviks trupp med snitt över 0,500. Under året representerade han vårt samarbetslag i Allsvenskan VIP Speedway och tävlade även mycket i de europeiska ligorna i Danmark, Polen och Tyskland. Mads hade i år en mycket framgångsrik säsong då han bland annat blev Europamästare i par U19, Lag-VM brons U21 och även 2 bronsmedaljer individuellt i Europamästerskapen för både U19 och U21.

{!A}

”Mads är en målmedveten förare som har alla verktyg för att lyckas bra inom sporten. Jag bjöd in dem till KL Fastigheter Par Open för att få chansen att träffa hela teamet och återigen se Mads innan säsongen var över. Det han visade och hur han uppträdde på banan var jag mycket nöjd med. Mads har inget garanterat vad det gäller matcher men fortsätter han den utvecklingskurvan han haft i år så kan han mycket väl vara med och konkurrera om en plats i startsjuan. Det ska bli mycket intressant och jobba ihop med denna talang under 2020”, säger sportchefen Morgan Andersson.

{!B}

”Jag är mycket glad att jag skrivit ett avtal med Västervik Speedway. Banan gillar jag mycket och vid de 2 tillfällen jag har kört på Hejla Arena under året har det blivit bra med poäng för min del. Jag har fått ett bra intryck av klubben och det ska bli en rolig utmaning att få vara en del av det här spännande laget under säsongen”, säger Mads Hansen.

Mads får ingångsnittet 1,250

Truppen 2020:
– Bartek Smektala (1,571)
– Jack Holder (1,771)
– Anton Karlsson (0,500)
– Noel Wahlquist (0,500)
– Krzysztof Buczkowski (1,448)
– Jason Doyle (1,865)
– Linus Sundström (1,192)
– Viktor Kulakov (1,556)
– Anders Thomsen (1.510)
– Mads Hansen (1,250)

{!C}

Dela nyheten: