Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Truppen 2020!

Featured Image

Pressrelease John Lindman och Philip Olofsson klara för 2020!

Pressrelease John Lindman och Philip Olofsson klara för 2020!

Båda förarna har under året kört för vårt samarbetslag i Allsvenskan, VIP Speedway och John körde även en match i Elitserien under året.

{!A}

{!B}

”Det känns bra att ha utökat truppen med några förare med 0,500 i snitt som hela tiden har varit planen och nog så viktigt då vi måste vara noggranna med bredden och konkurrensen. John ligger långt fram vad det gäller kontrakt i Allsvenskan och det ser jag som mycket viktigt för hans utveckling då det finns hög potential då alla bitar är på plats. Han kommer definitivt vara med att utmana om en plats i startsjuan. Vad det gäller Philip så jobbar vi på att hitta ett lag i Allsvenskan. Han är målinriktad och kämpar hårt för att utvecklas inom sporten och jag tror att Philip kommer att ta ett steg i rätt riktning under 2020 då han bara är 18 år och villig att lägga in allt arbete som fordras”, säger sportchefen Morgan Andersson.

”Det ska bli kul att få vara delaktig i Västervik även nästa år också. När Morgan ställde frågan om en förlängning av avtalet så var det en självklarhet. Jag hoppas att kunna leverera bättre nästa år så det kan bli några fler varv i Elitserien. Jag gillar tänket hur man arbetar i klubben och Hejla Arena är i mitt tycke en av Sveriges bästa banor” säger John Lindman.

{!C}

”Jag känner att jag kan utvecklas ytterligare och får alltid hjälp med tips och råd från många erfarna personer i klubben. Ser mycket fram emot 2020 som då blir min fjärde raka säsong i Västervik. Vi känner oss alltid välkomna och det fanns inget alternativ för att inte fortsätta i Västervik” säger Philip Olofsson.

{!D}

John och Philip får ingångsnittet 0,500

Truppen 2020:
– Bartek Smektala (1,571)
– Jack Holder (1,771)
– Anton Karlsson (0,500)
– Noel Wahlquist (0,500)
– Krzysztof Buczkowski (1,448)
– Jason Doyle (1,865)
– Linus Sundström (1,192)
– Viktor Kulakov (1,556)
– Anders Thomsen (1.510)
– Mads Hansen (1,250)
– John Lindman (0,500)
– Philip Olofsson (0,500)

{!E}

Dela nyheten: