Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Supportrar – det är nu vi behöver er

Featured Image

Under hela den här säsongen, och betydligt fler dessförinnan, har Västervik Speedways stora styrka varit hemmaplan. Få motståndarlag har lyckats åka från Hejla Arena med en seger i bagaget – och det är till stor del alla er supportrars förtjänst. Senaste två åren har vi tagit hem publikligan och samtidigt kunnat stoltsera med att ha ligans i särklass bästa supportrar. Med er i ryggen har klubben senaste åren tagit enorma kliv som förra säsongen resulterade i ett SM-silver efter en rafflande final utöver det vanliga.

Och den här säsongen har inte varit något undantag! Ni har varit vår åttonde förare tisdag efter tisdag, och tillsammans har vi gått obesegrade genom hela grundserien.

Den inledande semifinalen mot Dackarna blev dock inte alls vad vi hoppades på. Med över 5 000 på läktarna gjorde ni det som ni gör allra bäst – supporta oss. Trots den magiska stämningen var dock motståndet en storlek större och vi fick för första gången i år se oss besegrade på hemmaplan. Men semifinalen har bara börjat!
15 heat återstår, och även om uppförsbacken är brant är det här långt ifrån avgjort. Föreberedelserna inför tisdagens avgörande är i full gång – och vi kan lova er alla att vi kommer göra precis allt som står i vår makt för att vända det här och nå ytterligare en SM-final. Men vi kommer aldrig att lyckas utan er! Ta er till Målilla på tisdag. Fyll läktaren med era flaggor. Sjung fram våra förare.

Supportrar – det är nu vi behöver er som allra mest!

 

  Boka in er på supporterbussen: https://www.nortic.se/ticket/event/60888

Dela nyheten: