Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Stort tack!

Featured Image

Västervik Speedway, Morgan Andersson och Johan Engman, träningsansvariga för klubbens junior-, ungdoms- och seniorverksamhet vill rikta ett stort tack till er funktionärer som gjorde gårdagens träning på Hejla Arena möjlig. Vi är tacksamma för att ni har ställt upp för tredje helgen i rad. Utan er ingen träning, stort tack!

Under rådande omständigheter, Corona/Covid-19, med restriktioner och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svemo som uppdaterades under fredagen var träningen liksom tidigare träningar stängd för allmänheten. Antalet personer inom hela området får inte överstiga 50 personer och träningen får endast bedrivas med förare som är registrerade i klubben. Vi håller ner antalet närvarande till det minimum som krävs för att genomföra träningen. Detta för att göra vårt bästa för att bidra till minskad smittspridning.

”De i förrgår uppdaterade restriktionerna från Folkhälsomyndigheten och Svemo resulterade i att 4 förare fick sin inbjudan till träning annullerade. Det är viktigt att klubben, funktionärer, förare, fans och publik följer de restriktioner och rekommendationer som nu föreligger så att verksamheten på lokal nivå kan fortgå”, säger Morgan Andersson, sportchef, Västervik Speedway.

”Ungdomarna går framåt i sin utveckling för varje träning de genomför och den utvecklingen vill vi fortsätta att se”, säger Johan Engman.

Tack till fans och publik för er förståelse i den situationen vi nu befinner oss i. Tillsammans genom att följa de riktlinjer och restriktioner som nu föreligger så gör vi alla en insats i dessa svåra Coronatider.

Västervik speedway

Dela nyheten: