Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Pressrelease Västervik Speedway ersätter Chris Holder!

Featured Image

Det blir Fredrik Lindgren som börjar med att ersätta Chris Holder. Fredrik får ett ingångssnitt på 1,897 som baseras på 2022 års säsong.

Pressrelease

Västervik Speedway ersätter Chris Holder!

Det blir Fredrik Lindgren som börjar med att ersätta Chris Holder. Fredrik får ett ingångssnitt på 1,897 som baseras på 2022 års säsong.

”Jag är mycket tillfreds med att Fredrik hittade ett upplägg att hjälpa oss efter fadäsen med Chris skada som inträffade för åtta dagar sedan. Vi har jobbat på bred front med ersättare när vi fick grepp på hur allvarlig Chris skada var men Fredrik var ett tidigt huvudspår.

Överenskommelsen med Fredrik sträcker sig till att börja med de tre första matcherna och vi väljer att utnyttja ett Transferkort då risken är stor att vi får plocka förare fram och tillbaka till Chris är körklar igen. Marknaden med förare som är tillgängliga är inte så stor så jag vill personligen rikta ett Stort Tack till Team Lindgren för den tiden som lagts för att hitta en lösning på det problem vi stod inför”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

”Med ett val att inte köra svenska ligan för min del så kände jag tidigt att om Morgan och Västervik skulle höra av sig och behöva min hjälp p g a Chris Holders skada under några tillfällen, så skulle jag se över den möjligheten från vårt håll.

Som jag tidigare förmedlat så älskade jag att köra för Västervik och valet att avstå svenska ligan detta år har inget med vår relation att göra utan att jag och teamet behövde skapa ett schema med färre resor för min del under 2023.

Nu vänder jag ”hem” igen till Västervik och försöker göra en så bra insats jag kan under deras första 3 matcher. Vad framtiden sedan utvisar får vi se då.

Ser fram emot att se alla i Västervik igen! Vi ses där!”, säger Fredrik Lindgren.

Dela nyheten: