Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE Bartosz Smektala klar för 2021

Featured Image

Publikfavoriten Bartosz Smektala fortsätter sin karriär i Västervik Speedway

Bartosz som under 2018 gjorde sin första säsong i Sverige och Västervik blev snabbt en populär förare bland fansen och övriga i klubben. Tyvärr fick vi inte se Bartosz i Bauhaus-Ligan under 2020 då Covid 19 situationen med de restriktionerna som gällde för deltagande i PGE Extraliga i Polen satte stopp. I Polen väntar nu nya utmaningar för Bartosz då han lämnar moderklubben Unia Leszno för Wlokniarz Czeztochowa. Detta efter fyra raka liga-guld med Unia Leszno.

{!A}

”Att fortsätta samarbetet med Bartosz var en självklarhet för oss då jag sällan mött ett mer sympatisk och målinriktat Team. Jag ser definitivt Bartosz som en av klubbens framtidsförare. Förutsättningarna har ju ändrats en del under pandemin men förhandlingarna med Bartosz var aldrig ett problem då han har ett stort hjärta för klubben. Jag hoppas att alla partners och fans är lika glada som jag att få se denna talang åter i Västervik Speedway 2021″ säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

{!B}

”Jag är mycket glad att fortsätta representera Västervik då jag har varit i klubben sedan jag började köra i svenska ligan 2018. Körningen i Sverige och Västervik har bidragit mycket till min utveckling som förare, bland annat blev jag Juniorvärldsmästare under mitt första år i klubben. Jag har alltid blivit väl omhändertagen av alla i Västervik sedan första dagen och är verkligen ledsen att jag inte haft möjlighet att hjälpa klubben under säsongen 2020. Nu hoppas jag att vi får ordning på pandemin så jag får göra en full säsong i Sverige igen. Att köra inför fansen i Västervik är något jag verkligen har saknat. Jag har inte pratat med någon annan klubb inför 2021, min plats är i Västervik och diskussionerna med Morgan gick mycket fort då jag väntat på samtalet. Avslutningsvis vill jag hälsa alla i Västervik att ta hand om er och ”Stay Safe” så vi kan träffas på Hejla Arena i vår under normala förhållanden” säger Bartosz Smektala.

Bartosz får ingångssnittet 1.571

Övriga förare under kontrakt 2021:

  • Jason Doyle 1,865
  • Jack Holder 1,771
  • Viktor Kulakov 1,556
  • Jaimon Lidsey 1,250
  • Mads Hansen 1,250
  • Linus Sundström 1,192
  • Anton Karlsson 0,500
  • Noel Wahlqvist 0,500

{!C}

Dela nyheten: