Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE

Featured Image

Sam Masters ansluter till truppen och vi är överens med Jason Doyle gällande hans medverkan i Bauhaus-Ligan.

28-årige australiensaren Sam Masters som representerade Västervik 2019 har signerat ett nytt avtal med klubben. Det innebär att Jack Holder för tillfället skrivs ut från truppen.

”Jag har fört en kontinuerlig dialog med Jack angående hans schema i Polen där han för övrigt dubblerar i 2st ligor för lagen Gorzow och Torun. Det finns tyvärr inte möjlighet för Jack att kunna köra för Västervik i början på serien då han har tävlingar i det närmaste varannan dag och med det inte kan uppfylla de restriktionerna de har i Polen med att lämna nya Corona tester om man lämnar landet. Jack hoppas kunna hjälpa klubben senare under säsongen och med det bli inskriven igen.

Serieschemat för förarna vi har i högsta ligan i Polen är mycket hektiskt för närvarande och det innefattar även Jason Doyle, Anders Thomsen och Bartosz Smektala. Vi kände att vi behövde få in någon mer förare som var tillgänglig oftare och då passar Sam Masters in perfekt då han representerar Opole i
2:a-ligan i Polen och med det inte har så hektiskt schema.

Jason kommer också vara tillgänglig och köra matcher för klubben under säsongen, han skulle kört båda matcherna nästa vecka men fick tyvärr en inställd tävling i Polen i tisdags kväll som de satt nytt datum på till onsdag 12 augusti, så vi får vänta till hemmamatchen 18 augusti innan vi får tillgång till Jason i Västerviks färger” säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

Dela nyheten: