Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE

Featured Image

Mads Hansen förlänger med Västervik Speedway!

Den 22-årige danske talangen Mads Hansen väljer att förlänga sitt avtal med Västervik Speedway och det blir därmed hans fjärde säsong i klubben. Mads körde under året åtta matcher för Västervik och snittade 1,407 vilket också blir hans ingångsnitt 2023.
Utöver Västervik representerade han under året även Landshut i polska förstaligan och SES Sönderjylland/Vojens i den danska ligan.

{!A}

”Vi är mycket glada att Mads väljer att fortsätta i klubben och det var inga tvivel från vår sida att förlänga avtalet. Utvecklingen i Mads karriär går stadigt framåt och vi är mycket nöjda med vad han presterade för oss under året. Mads fick även chansen att visa upp sig i finrummet då han deltog i GP tävlingen i Målilla där han fick med sig 7 poäng och visade att han även kan prestera utmärkt mot den absoluta världseliten. Jag hoppas och tror att Mads kommer ta ytterligare steg under den kommande säsongen och att vi har många säsonger kvar tillsammans ”, säger sportchefen Morgan Andersson.

{!B}

”Det är med stor glädje jag återigen kommer att köra för Västervik.
Det blir min 4:e säsong för klubben, en klubb jag känner mig riktigt bekväm med.
Jag älskar att komma till Sverige, speciellt till Västervik, en bana som passar mig väldigt bra.
Det är härligt att komma till Västervik där saker och ting är under kontroll från det att man kommer tills man åker igen. Klubben har fantastiskt duktiga och glada medhjälpare som hjälper till så att man känner sig välkommen i klubben och fans som stöttar oss suveränt.
Jag ska göra mitt bästa för att göra det till en supersäsong 2023”, säger Mads Hansen.

VÄSTERVIK SPEEDWAY 2023

  • Bartosz Smektala 2,041
  • Tai Woffinden 2,022
  • Mads Hansen 1,407
  • Jacob Thorssell 1,174
  • Anton Karlsson 0,500
Dela nyheten: