Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE

Featured Image

PUBLIKFAVORIT KLAR FÖR 2023!

Idag kan vi meddela att Bartosz Smektala är klar för en fortsättning i klubben.

Bartosz anslöt till Västervik 2018 och kommer nästa år att göra sin femte säsong i klubben eftersom han avstod den svenska ligan under 2020 på grund av pandemin. Innevarande säsong var Bartosz bästa i Bauhausligan sedan starten och han är mycket populär bland fans och övriga i klubben. 2022 snittade han 2,041 poäng per heat som också blir hans ingångssnitt till 2023 års säsong.

{!A}

”Att få med Bartosz till 2023 stod högt upp på önskelistan då han var mycket stabil under året och höjde sina resultat, speciellt på bortaplan där han haft problem tidigare med vissa banor. Han är mycket professionell, lätt att arbeta med och man känner att klubben ligger honom varmt om hjärtat”, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

{!B}

”Det är en stor glädje att fortsätta i klubben och det känns som Västervik är mitt andra hem. Jag trivs väldigt bra i klubben som är mycket välorganiserad, samarbetet med Morgan känner jag har betytt mycket i min karriär och vi jobbar utmärkt tillsammans. Årets säsong var bra till att börja med men tyvärr så saknade vi form i laget under den sista delen av säsongen då medaljerna skulle delas ut. Jag hoppas att kommande säsong blir den bästa under mina år i klubben så vi kan vara med att utmana om mästerskapet. Avslutningsvis vill jag passa på att tacka alla inblandade i klubben för det alltid så varma välkomnandet man får när man ansluter till Västervik”, säger Bartosz Smektala.

Västervik Speedway 2023

  • Tai Woffinden 2,022
  • Bartosz Smektala 2,041
Dela nyheten: