Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE

Featured Image

EGNA PRODUKTEN KLAR FÖR FORTSÄTTNING I VÄSTERVIK SPEEDWAY

Anton Karlsson kommer även 2023 att representera Västervik Speedway i Bauhaus-ligan.

Under året tävlade Anton även i Allsvenskan för Griparna från Nyköping och han debuterade också i den Polska U-24 ligan för Czestochowa.

{!A}

”Vi är självklart mycket glada att fortsätta samarbetet med Anton och det var inga tveksamheter från vår sida. Säsongsinledningen var lite trevande och han stod utanför laget de tre första matcherna men lyssnade på budskapet att försöka hitta körningar i Polen och med det kom också formen. Årets säsong är den bästa så här långt i Antons karriär då han snittade 0,917 i grundserien.

Till säsongen 2023 tilldelas han ingångssnittet 0,500 vilket gäller för samtliga svenska förare med snitt under 1,000 enligt gällande reglemente. Han omger sig med ett professionellt team och det ska bli väldigt intressant att följa hans utveckling då jag tror vi inte har sett det bästa från Anton ännu” säger Morgan Andersson, sportchef.

{!B}

”Jag känner stor stolthet och tacksamhet över att få chansen att fortsätta representera min moderklubb. Det är väldigt speciellt för mig att få köra inför klubbens supportrar och jag är väldigt glad för att Västervik ger mig den möjligheten. Jag kommer göra allt under vintern för att komma så förberedd som möjligt när säsongen drar i gång och väl där ska vi utmana om guldet. Vi ses i vår på Hejla Arena!” säger Anton Karlsson.

Västervik Speedway 2023

  • Tai Woffinden 2,022
  • Bartosz Smektala 2,041
  • Anton Karlsson 0,500
Dela nyheten: