Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE

Featured Image

Jacob Thorssell klar för Västervik!

Vi har idag glädjen att presentera det andra nyförvärvet inför 2023 och det är ingen mindre än 29-åriga Jacob Thorssell från Åtvidaberg. Jacob kommer närmast från Dackarna där han kört sedan 2019. Han har under året även representerat Opole i den polska 2-ligan och också kört några matcher i danska ligan för Holsted. På meritlistan finns bland annat två Individuella SM-guld från 2019 och 2020 och även ett antal Lag-SM guld med Vetlanda, Rospiggarna och senast Dackarna 2021. Jacob kommer in med snittet 1,174 till nästa säsong.

{!A}

”Det känns självklart mycket bra att få tillgång till Jacob nästa säsong. Under året har han blandat en del vad det gäller resultat och med det fått ett förmånligt snitt som jag är övertygad om att han kan höja rejält under nästa säsong. Jag vet att Jacob redan jobbar på hårt med sina förberedelser inför kommande säsong och jag är säker på att vi får se en revanschsugen och taggad Thorssell. Kapaciteten Jacob sitter på är mycket hög och jag hoppas och tror att vi kan få ut det av honom 2023”, säger Morgan Andersson, sportchef.

{!B}

”Efter några år i Dackarna kändes det rätt för mig att göra ett miljöombyte och då passade Västervik perfekt för mig. Efter ett tufft år så är jag väldigt revanschsugen på ett bra år nästa år. Det är mycket nytt för mig nästa år med ny klubb i både Polen och Sverige och även en ny mekaniker. Laget ser väldigt bra ut på pappret så jag tror att vi kommer gå långt”, säger Jacob Thorssell.

VÄSTERVIK SPEEDWAY 2023

  • Bartosz Smektala 2,041
  • Tai Woffinden 2,022
  • Jacob Thorssell 1,174
  • Anton Karlsson 0,500
Dela nyheten: