Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE

Featured Image

JVM-medaljören klar för fortsättning i Västervik Speedway!

21-åriga talangen Mads Hansen gjorde sin första säsong i Västervik 2020 för att sedan stanna i klubben säsongen 2021. Idag kan vi meddela att dansken är klar för ytterligare en säsong. Mads körde 2021 sex matcher för Västervik och snittade 1,455 poäng per heat. Mads gjorde en bra säsong där han bland annat slutade på en andraplats i årets Junior-VM. Utöver Västervik representerade han den gångna säsongen Opole i polska andraligan och SES Sönderjylland/Vojens i den danska ligan.

”Vi är mycket glada att Mads väljer att fortsätta i Västervik då vi ser mycket potential i den unga dansken dessutom är hela teamet målinriktade och mycket professionella. Konkurrensen om platserna i laget var hård under året men Mads hanterade de matcherna han åkte med bravur. Jag tror och hoppas att han fortsätter på den inslagna vägen och att fortsätta samarbetet ligger helt i linje med klubbens satsning då han har många år framför sig inom sporten.”, säger sportchefen Morgan Andersson.

”Jag är mycket stolt och glad att få möjligheten att fortsätta min karriär i Västervik Speedway. Jag trivs mycket bra med alla personer runt omkring klubben som gör allt för att vi ska trivas och en hemmabana som är mycket rolig att tävla på. Årets säsong var min bästa så här långt och de körningarna jag har fått i Bauhausligan under de senaste säsongerna har givit mig mycket erfarenhet. ”säger Mads Hansen.

**VÄSTERVIK SPEEDWAY 2022 **

Artem Laguta 2.479

Bartosz Smektala 1.954

Viktor Kulakov 1.875

Mads Hansen 1.455

Anton Karlsson 0.500

Noel Wahlqvist 0.500

Dela nyheten: