Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE

Featured Image

Egna produkten klar för fortsättning i Västervik Speedway

Anton Karlsson kommer även 2022 representera Västervik Speedway i Bauhaus-ligan.
Anton har kört hela sin karriär i klubben från ungdom via juniortiden och tar nästa år klivet upp som senior. Under säsongen 2021 representerade Anton Nyköpingslaget Griparna i Allsvenskan där de körde hem en andraplats och därmed ett silver. Anton har även representerat Sønderjylland Elite Speedway i Danmark under den gångna säsongen och har också kört kval till JVM-serien.

”Vi är självklart mycket glada att fortsätta samarbetet med Anton då han hela tiden tar små steg i sin utveckling och han visade speciellt under senare delen av säsongen att han har de kvalitéer som krävs för att prestera bra i den högsta ligan. Hela Teamet är målmedvetna och det har även investerats en del under säsongen vad det gäller på motorsidan så jag är övertygad om att Anton kommer väl förbered till 2022 års säsong. Han kommer vara en viktig förare i vårt lagbygge och så klart mycket roligt att han kommer från de egna leden” säger Morgan Andersson, sportchef.

” Att fortsätta i Västervik även nästa säsong känns tryggt, jag trivs i klubben och allt funkar väldigt bra. 2021 har för mig varit en mycket lärorik säsong som jag kommer att ta med mig mycket ifrån när jag nästa år gör min första säsong som senior. Det är såklart extra kul att representera sin moderklubb. Jag hoppas att vi under 2022 får ihop ett bra gäng som kan gå ett steg längre och slåss om guldet i Bauhaus-ligan när säsongen går mot sitt slut.”, säger Anton Karlsson.

Anton Karlsson får ett ingångssnitt på 0,500.

Västervik Speedway 2022

Anton Karlsson 0,500

Dela nyheten: