Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE

Featured Image

Lokala junioren klar för fortsättning i Västervik Speedway

Noel Wahlqvist gjorde debut i Bauhausligan säsongen 2020. I år gjorde Noel trots att han endast är 17 år gammal sin andra säsong i den svenska högsta ligan. Idag kan vi meddela att han har skrivit på för en fortsättning i Västervik Speedway. Noel körde säsongen 2021 även för Smålänningarna i Allsvenskan och Div 1 i Nässjö. Till säsongen 2022 har han utöver Västervik även skrivit på för Vargarna i Allsvenskan.

”Att fortsätta samarbetet med Noel har varit högt upp på agendan då han är en av Sveriges mest lovande juniorer. Hela teamet jobbar på ett professionellt sätt för att Noel ska ta steg i positiv riktning och han har under året visat att han kan utmana förarna i Bauhausligan.
Han kommer vara en viktig del i vårat lagbygge då vi behöver förare med låga snitt på reservplatserna när vi mönstrar vissa laguppställningar, samtidigt såklart mycket roligt att han kommer från de egna leden” säger Morgan Andersson, sportchef.

“Det känns mycket bra att ha skrivit på för Västervik Speedway ännu en säsong. Jag trivs mycket bra i föreningen, valet att förlänga var mycket enkelt och givetvis vill jag köra på hemmabanan i Västervik. Säsongen 2021 gick både upp och ner för min del men i helhet så tog jag steg framåt i rätt riktning. Till 2022 ska jag jobba ännu hårdare med träning både på och utanför banan för att vara väl förberedd inför säsongen. Väl där siktar jag på att ta ytterligare steg i min utveckling för att kunna bidra mer till laget. Jag hoppas vi kommer få ihop ett bra gäng som kan utmana om guldet nästa år ”säger Noel Wahlqvist.

Noel Wahlqvist får ett ingångssnitt på 0,500

VÄSTERVIK SPEEDWAY 2022

Anton Karlsson 0,500

Noel Wahlqvist 0,500

Dela nyheten: