Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE

Featured Image

Publikfavoriten förlänger med Västervik Speedway!

Idag kan vi meddela att Bartosz Smektala är klar för en fortsättning i klubben.
Bartosz kom till Västervik inför säsongen 2018. Den kommande säsongen blir hans fjärde i Västerviksstället då han avstod den svenska ligan 2020 på grund av pandemin. Bartosz är en oerhört populär förare bland lagets fans och andra personer i klubben. 2021 snittade han 1.954 poäng per heat.

”Det var ett enkelt val att fortsätta samarbetet med Bartosz. Han är ambitiös och lätt att arbeta med. Han har enbart representerat oss sedan han började köra i Sverige och man känner att klubben ligger honom varmt om hjärtat. Årets säsong var nog den bästa för Bartosz i Sverige även om han hade en liten formsvacka i mitten av säsongen då han stod utanför laget i några matcher. Han kom dock tillbaka med besked för att visa att han ville vara med när det drog ihop sig och det är något som gläder ett lagledarhjärta!” säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

”Jag är glad över att vara klar för ytterligare en säsong i Västervik. Årets säsong var bra för laget även om det tyvärr inte räckte hela vägen till final. 2022 kommer bli en intressant säsong, vi jobbar hårt för att den ska bli bättre än årets säsong. Jag vill tacka fansen och klubbledningen för stödet och jag känner att de alltid står bakom mig. Det är anledningen till att jag trivs i klubben” säger Bartosz Smektala.

VÄSTERVIK SPEEDWAY 2022

Bartosz Smektala 1.954

Anton Karlsson 0.500

Noel Wahlqvist 0.500

Dela nyheten: