Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

PRESSRELEASE

Featured Image

VIKTOR KULAKOV KLAR FÖR FORTSÄTTNING I VÄSTERVIK SPEEDWAY!

Idag kan vi meddela att Viktor Kulakov stannar i klubben även under 2022.

Viktor kom till Västervik inför säsongen 2020 men kom tyvärr inte till start första året på sitt 2-åriga avtal p g a pandemin. Under årets säsong fick vi däremot se Viktor i tio matcher i Bauhausligan. Under de matcherna körde han till sig ett snitt på 1,857 poäng per heat. Viktor representerade under året också Gdansk i den Polska andraligan och Oktiabrskij i den ryska ligan.

”Han visade upp en härlig attityd under säsongen och hade förmodligen kört flera matcher om det inte hade kolliderat några gånger med ryska ligan under året. Viktor är bara 26 år gammal så vi ser mycket framtid i ryssen och hoppas att vi har många framgångsrika år framför oss. Vi är mycket glada att han var öppen för en fortsättning i klubben och det ska bli intressant att se vad han kan leverera 2022 då jag tror att vi långt ifrån sett det bästa av den tuffa ryssen”, säger sportchefen Morgan Andersson.

”Jag är mycket glad över att få chansen att fortsätta representera Västervik Speedway 2022 då jag trivs utmärkt i klubben. Jag ska göra allt jag kan för att bidraga till klubbens målsättning vilket innebär att vi ska åka slutspel och ta oss vidare för att slåss om de högsta positionerna. Jag vill också passa på att tacka alla fans och sponsorer”, säger Viktor Kulakov.

**VÄSTERVIK SPEEDWAY 2022 **

Artem Laguta 2.479

Bartosz Smektala 1.954

Viktor Kulakov 1.875

Anton Karlsson 0.500

Noel Wahlqvist 0.500

Dela nyheten: