Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Pressmeddelande den 26 november 2020

Featured Image

KAESER Kompressorer AB förlänger som samarbetspartner till Svensk Speedway

Elit Speedway Sverige, ESS, har tecknat ett nytt samarbetsavtal med KAESER Kompressorer AB som gör företaget till en stor partner till den svenska BAUHAUS -ligan för säsongen 2021.

Michael Brask VD på KAESER Sverige är positiv till avtalet.
– Även om det pga Corona har varit ett speciellt år där tävlingarna har körts utan publik, så ser vi att det fortsatt finns ett stort Speedway-intresse bland våra kunder och kollegor. Speedway syns relativt ofta på olika medier, inklusive TV-kanaler, och vi har fått en bra exponering. Vår filosofi att genom våra premiumprodukter vara Sveriges bästa kompressorleverantör, passar bra ihop med svensk Speedway på Elitnivå.”

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, som har jobbat fram avtalet är väldigt positiv till att KAESER Kompressorer AB fortsätter som centralpartner till svenska högsta ligan 2021.
– Det känns givetvis väldigt bra att ett så starkt varumärke som KAESER Kompressorer fortsätter att synas tillsammans med ESS och den svenska högsta ligan i Speedway. Vi kommer att fortsätta bygga vidare på det goda samarbetet från 2020 och KAESER har en betydande roll i svensk ligaspeedway.

KAESER kommer även att säsongen 2021 premiera en svensk ungdomsförare efter säsongens slut. KAESER kommer att dela ut en värdecheck till en ungdomsförare som har utmärkt sig resultatmässigt men ska även vara en god förbild och en bra kamrat.

För mer information, kontakta gärna
Michael Brask, VD KAESER Sverige, 0706-89 24 24
Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93
Mikael Holmstrand, mediaansvarig ESS, 0706-92 51 30

Fakta:
BAUHAUS-ligan i speedway är Sveriges tredje största lagsport publikt och en av världens bästa speedwayligor med merparten av sportens bästa förare representerade. C More äger TV rättigheterna 2021 – 2022, samtliga matcher direktsänds. Två matcher i veckan sänds på linjär TV och resterande matcher på C Mores playtjänster.
Elit Speedway Sverige, ESS, ägs gemensamt av elitserieklubbarna och ska som dess företrädare hantera gemensamma sportsliga och kommersiella intressen och verka för en långsiktigt stark liga.

www.elitspeedway.com

{!A}

Dela nyheten: