Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ny samarbetspartner till Svensk speedway

Featured Image

Elit Speedway Sverige, ESS, har tecknat ett samarbetsavtal med KAESER Kompressorer AB som gör företaget till en stor partner till den svenska elitserien för säsongen 2020.

Michael Brask VD på KAESER Sverige är positiv till avtalet.
– Många av företagets kunder är intresserade av Speedway och vi kommer att kunna nå ut till ännu flera med vårt samarbete med ESS där vi kommer att både synas på arenorna och nätverka, säger Michael Brask.

KAESER är ett rikstäckande företag som kommer att vara nära och närvarande när den svenska elitserien körs. Med det nya TV avtalet där matcherna sänds i linjär TV, så kommer synligheten att bli mycket större för Speedway och även för KAESER Kompressorer ABs varumärke.
KAESER Kompressorer är ett av världens ledande tryckluftsföretag och finns i hela Sverige från Kiruna till Helsingborg med 74 anställda och huvudkontor i Täby, globalt är antalet anställda ca 6500.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, som har jobbat fram avtalet är väldigt positiv till att få in KAESER Kompressorer AB som partner till Elitserien 2020.
– Jag känner en stolthet och glädje att få in ett så stort företag som partner till den svenska elitserien 2020. Det nya TV avtalet som skrevs till säsongen 2020 gör att intresset ökar för svensk Speedway och jag är förhoppningsfull att vi ska få in ytterligare flera partners som kommer att samarbeta med Elit Speedway Sverige 2020, säger Mikael Teurnberg

På bilden från vänster Roland Olsson KAESER, Mikael Teurnberg ESS och Michael Brask VD KAESER.
För mer information, kontakta gärna
Michael Brask, VD KAESER Sverige, 0706-89 24 24
Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93
Mikael Holmstrand, mediaansvarig ESS, 0706-92 51 30

Fakta:
Elitserien i speedway är Sveriges tredje största lagsport publikt och en av världens bästa speedwayligor med merparten av sportens bästa förare representerade.

Elit Speedway Sverige, ESS, ägs gemensamt av elitserieklubbarna och ska som dess företrädare hantera gemensamma sportsliga och kommersiella intressen och verka för en långsiktigt stark liga.
www.elitspeedway.com

Dela nyheten: