Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Mads Hansen förlänger med Västervik Speedway

Featured Image

Den danske stortalangen Mads Hansen förlänger sitt kontrakt med Västervik Speedway. 23-åringen kom till klubbens allsvenska representationslag inför säsongen 2019 – och har med åren utvecklats till en stabil och viktig kugge för Västervik Speedway.

Under den gångna Bauhausliga-säsongen körde Hansen in ett snitt på 1.729 inklusive bonus – med imponerande 2.108 hemma på Hejla Arena.
– Jag är glad och stolt över att vara en del av Västervik Speedway 2024. Jag tycker själv att jag har haft ett fantastiskt år och jag har verkligen gjort mitt yttersta för att leverera en bra insats för klubben. Jag är stolt över att vi tog oss hela vägen till SM-final efter att ha varit nära tidigare säsonger. Jag hoppades att vi skulle vinna för jag tyckte att vi förtjänade det efter att ha tagit hem grundserien och varit det stabilaste laget, säger Mads Hansen och fortsätter:
– Det är ett nöje att få vara en del av laget och klubben. Jag har haft fem fantastiska år i föreningen och ser fram emot många fler. Ett stort tack till klubben, sponsorerna, funktionärerna och alla runt omkring som gör det möjligt.
Mads Hansen, som under säsongen utsågs till årets förare i Danmark, slutade på en imponerande sjundeplats i Vojens GP. Västerviks sportchef Morgan Andersson är givetvis nöjd över att ha nått en förlängning med talangen.
– Vi är mycket glada över att vara är överens med Mads om en fortsättning. Under året har han haft en permanent plats i startsjuan, kört samtliga matcher förutom en och gjort ett väldigt bra jobb för klubben. Mads har tillhört vår organisation sedan 2019 då han började i vårt allsvenska kombinationslag för att sedermera slussas in i Västervik Speedways representationslag. Jag hoppas vi har många år framför oss tillsammans då Mads är en av världens mest lovande förarna i sin årskull. Han omger sig med ett bra team och har under året gjort stora framsteg, så jag är övertygad om att han kommer fortsätta att utvecklas, säger Morgan Andersson.
Mads Hansen går in i Bauhausligan 2024 med ett snitt på 1.542.

Truppen 2024
Mads Hansen – 1.542
Anton Karlsson – 0.500

Foto: Hampus Norrström

Dela nyheten: